Eco2move sikrer firmaets elbiler bedre køreadfærd & rækkevidde

Ansvarsbevidst og miljøvenlig kørsel af el-biler

Eco2move er fremtiden indenfor effektiv kørsel, med et mindre energiforbrug gennem en intelligent tilpasning af køreteknikker der øger rækkevidden for moderne køretøjer. Eco2move er en intelligent regulering af speeder respons og en top begrænser, der forhindrer uansvarlig acceleration og forhøjet hastighed.


Skader på bilen er ofte konsekvenserne af uansvarlig kørsel og resulterer i uforudsete og uønskede omkostninger.

Med Eco2move er firmaet sikret bedre køreadfærd, da Eco2move forhindrer chaufførerne i at accelerere for hurtigt, på grund af den intelligente regulering af speederens respons. Eco2move justerer trykket på speederen, så du oplever en mere glidende køreoplevelse, selvom du trykker hårdt på speederen.

Udover den intelligente regulering af accelerationen, gør Eco2move det også muligt at sætte en top begrænser på køretøjet og en top begrænser, til når føreren bakker, for at forhindre for høje hastigheder.

Spar op til 30-40% af energiforbruget på el-biler

Eco2move forbedrer den totale økonomi hos flåderne og sikrer en længere rækkevidde for el-biler. Ændring af specifik kørselsadfærd kan spare på op til 30-40% af energiforbruget på el-biler, specielt ved kørsel med lav hastighed.

Fordele for el-biler med Eco2move:

  • Længere rækkevidde
  • Forbedret økonomi
  • Forhindrer uansvarlig kørsel og for høj hastighed
  • Færre ulykker og bedre sikkerhed for chaufføren
  • Top hastighed og bakgearsbegrænserEco Logo
Ordren er opdateret