Dansk udviklet E-Cruise Toolbox App til E-cruise

E-Cruise Toolbox

Download "Cruise Toolbox" app’en og forbind nemt med det nye Wi-Fi modul.


App’en giver nu teknikeren mulighed for at forudindstille op til 2 forskellige fartbegrænser værdier, til hvis der f.eks. skal køres med trailer, eller der bare er brug for en anden max. tophastighed. I app’en er det muligt at ændre transmissions indstillinger, så det er muligt at vælge mellem automat gear og manuelt gear.

Med Cruise Toolbox app’en er det også muligt at kalibrere bilens hastighed uden dyrt ekstraudstyr og ændre speeder spændinger, hvis der skulle være ændringer på den pågældende bil. Der kan også hentes LPS filer(kræver login til lp.dk), der gør det muligt at programmere E-Cruise boksen til en anden bil ved at vælge en ny LPS fil (Kræver i nogle tilfælde tilkøb).

Det kræver ingen programmeringsfærdigheder eller dyrt ekstra udstyr. App’en er en nem intuitiv løsning til at opdatere E-Cruise modulets indstillinger via en smartphone, og er nu udstyret med hjælpetekster til at understøtte de forskellige funktioner og muligheder i app’en.

App’en er tilgængelig på dansk, engelsk og tysk.


Cruise Diagnostic kan downloades i Google Play og App Store.

Android / Google Play logo iOS / App Store logo


Wi-Fi modulet erstatter det tidligere Bluetooth modul og er kompatibelt med E-Cruise 8.6 firmware og fremefter. Se herunder hvad der er muligt med version 8.6, og hvad der er muligt med version 8.855.

E-Cruise firmware sammenligningsskema
Android & Apple App


Ordren er opdateret