Lindgaard · Pedersen - Købsbetingelser
Kurv
Cirkel
0
Købsbetingelser - Lindgaard · Pedersen A/SFirma:
Lindgaard · Pedersen A/S
Køgevej 46 D, 4000 Roskilde
CVR nummer 17889605
Telefon 4344 8811
E-mail lp@lp.dk

Ordreprocedure
  • Ordre afgives på lp.dk/garmin/
  • Ordre afsendes inden for max. 2 hverdage.

Priser og betaling
  • Alle opgivne priser er inkl. moms.
  • Betaling kan ske med de på hjemmesiden angivne betalingskort.
  • Beløbet trækkes først når varen afsendes fra LP A/S.
  • Vi samarbejder med DIBS Payment Services, som er Nordens ledende leverandør af betalingstjenester via internet og certificerede af kort industriens nye skarpe sikkerhedskram PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Når du betaler med kort sendes du videre til en sikker side med SSL-certifikat, hvor du trygt udfylder dine kortoplysninger og gennemfører betalingen. Når betalingen er godkendt sendes du tilbage til lp.dk/garmin, hvor du får bekræftelse på at dit køb er gennemført.

Leveringsbetingelser
Vores leverancer sendes med PostNord. Pakken leveres til dit nærmeste udleveringssted. PostNord udleverer ud fra det postnummer som du angiver ved din bestilling.

Afbestilling og uafhentede pakker
Du kan afbestille ordren så længe vi ikke har sendt den. Du tager kontakt til vores kundeservice på 4344 8811, så hjælper vi dig. Hvis du skifter mening efter, at dine varer allerede er sendt, må du hente pakken og sende den retur i overensstemmelse med de almindelige betingelser for fortrydelsesret og åbne køb.
Bemærk at ej hentede pakker automatisk debiteres 200 kr. for fragt og leverings omkostninger.

Transportskader
Alle pakker som sendes fra os er forsikrede. Er pakken og/eller indehold skadet når du får det, anmeld det straks ved modtagelse. Har du åbnet pakken og opdager en skade så kontakt os straks. Du skal også gemme emballagen. Omkostningen for fragten, når det gælder en ødelagt vare står vi for.
Ved retur varer hvor du har fortrudt købet, står du selv for fragten. Du står også selv for omkostningen, hvis produktet går itu under transporten retur.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på internettet. Du bedes sende en kopi med af din købsfaktura.

Returnering
Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.
Du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes en anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Du kan således miste købsbeløbet helt eller delvist, fx hvis du reelt har haft taget varen i brug eller varens værdi er blevet forringet, som følge af uagtsomhed eller manglende omsorg.

Tilbagebetaling Når vi har modtaget og godkendt returneringen sker tilbagebetalingen normalt indenfor 10 arbejdsdage. Tilbagebetalingen sker som udgangspunkt til det betalingskort, du har brugt til købet.

Support For hjælp og support kan du besøge supportsiden www.garmin.com/dk/support hvor du finder ofte stillede spørgsmål og svar. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at ringe på Garmin's hotline på 7071 6401 Telefontiden kl. 9:00 til 17:00 på alle hverdage.

Reklamation Som forbruger har du 2 års reklamationsret fra den dag du modtog varen.
Det er Garmin Danmark A/S der administrerer reklamationer.
Du kontakter Garmin support på 7071 6401 eller support@garmin.dk, hvorefter et RMA-nummer og en fragtlabel vil blive genereret og sendt til dig på mail.

Reklamationsretten dækker ikke defekter der skyldes almindeligt slid, forkert brug eller betjening af en vare, fugtskader eller anden brug og anvendelse, der ikke er i overensstemmelse med de instruktioner, der leveres sammen med varen.